Manavgat Orman Yangını : Cuq3l09e2oaoym - Yaklaşık 2 saatlik çalışma sonucu kontrol altına alınan yangında soğutma çalışmaları başlatıldı.manavgat kaymakamı emir osman bulgurlu.

Manavgat Orman Yangını : Cuq3l09e2oaoym - Yaklaşık 2 saatlik çalışma sonucu kontrol altına alınan yangında soğutma çalışmaları başlatıldı.manavgat kaymakamı emir osman bulgurlu.. Henüz sebebi bilinmeyen yangın büyüyerek hızla yayıldı. 06 ağustos 2019, salı 15:24 son güncelleme: Köylüler de manavgat orman yangının söndürülmesine destek oluyor. 28 temmuz 2021 çarşamba 12:41. Havadan ve karadan müdahalenin sürdüğü yangın bölgesinde alevler, yerleşim yerleri ve tarım alanlarına da sıçradı.

06.11.2020 18:03 | son güncelleme: Henüz bilinmeyen bir nedenle çıkan ve yerleşim yerlerini tehdit eden yangın kontrol altına alındı. 06 ağustos 2019, salı 15:24 son güncelleme: Şehirdeki binalara sıçrayan yangına müdahale edilmesi için çevre illerden de destek ekipleri gönderildi. Antalya son dakika haberleri :

Xbzui2cabhu7lm
Xbzui2cabhu7lm from foto.haberler.com
Ormanlık alanda çıkan yangın, poyrazın etkisiyle hızla yayıldı. Orman yangınları antalya'nın manavgat ilçesinde öğle saatlerinde 4 ayrı noktadan başladı. Manavgat'a bağlı yaylaalan mahallesi'nde saat 04.00 sıralarında yerleşim yeri yakınında orman yangını çıktı. Antalya'nın manavgat ilçesinde sabaha karşı orman yangını çıktı. Ağaçları, orman canlılarını yutan alevler 3 kişi hayattan kopardı. Antalya'nın manavgat ilçesinde, 4 ayrı noktada orman yangını çıktı. 1,5 saatlik çalışma sonucu kontrol altına alınan yangında 1,5 hektarlık alanın zarar gördü. Yangında 500 metrekarelik ormanlık ve 1,5 dönümlük sazlık zarar gördü.

Antalya'nın manavgat ilçesinde çıkan orman yangını kontrol altına alındı.

Köylüler de manavgat orman yangının söndürülmesine destek oluyor. .ayrı yangından üçü büyümeden söndürülürken, oymapınar mahallesinde çıkan orman yangınında 0.5 hektar ormanlık alan yandı. 28 temmuz 2021 çarşamba 12:41. Manavgat'ın yeniköy mahallesi yakınlarındaki ormanlık alanda, saat 12.00 sıralarında, şimdi belirlenemeyen nedenle yangın başladı. Şehirdeki binalara sıçrayan yangına müdahale edilmesi için çevre illerden de destek ekipleri gönderildi. Antalya'nın manavgat ilçesindeki ormanlık alanda yangın çıkarken, havadan ve karadan söndürme çalışması başlatıldı. Antalya'nın manavgat ilçesinde başlayan orman yangını söndürülmeye çalışıyor. Yaklaşık 2 saatlik çalışma sonucu kontrol altına alınan yangında soğutma çalışmaları başlatıldı.manavgat kaymakamı emir osman bulgurlu. 06.11.2020 18:03 | son güncelleme: Havadan ve karadan müdahalenin sürdüğü yangın bölgesinde alevler, yerleşim yerleri ve tarım alanlarına da sıçradı. Antalya'nın manavgat ilçesinde çıkan yangında 500 metrekare orman, bin 500 metrekare sazlık alan zarar gördü. Yangında 500 metrekarelik ormanlık ve 1,5 dönümlük sazlık zarar gördü. Antalya'nın manavgat ilçesi taşağıl mahallesinde orman yangını çıktı.

Antalya'nın manavgat ilçesindeki ormanlık alanda yangın çıkarken, havadan ve karadan söndürme çalışması başlatıldı. Henüz sebebi bilinmeyen yangın büyüyerek hızla yayıldı. Manavgat'a bağlı yaylaalan mahallesi'nde saat 04.00 sıralarında yerleşim yeri yakınında orman yangını çıktı. Manavgat'a bağlı yaylaalan mahallesi'nde saat 04.00 sıralarında yerleşim yeri yakınında orman yangını çıktı. Antalya'nın manavgat ilçesinde, 4 ayrı noktada orman yangını çıktı.

Excsqdw3n Dkbm
Excsqdw3n Dkbm from cdnr.yenicaggazetesi.com.tr
Bağlı yaylaalan mahallesi'nde saat 04.00 sıralarında yerleşim yeri yakınında orman yangını çıktı. Yangında 500 metrekarelik ormanlık ve 1,5 dönümlük sazlık zarar gördü. Henüz bilinmeyen bir nedenle çıkan ve yerleşim yerlerini tehdit eden yangın kontrol altına alındı. Manavgat'ta orman yangını antalya'nın manavgat ilçesinde bereket mahallesi dere mevkisinde orman yangını çıktı. Antalya'nın manavgat ilçesinde çıkan orman yangını havadan ve karadan yapılan müdahaleyle söndürüldü. Henüz bilinmeyen bir nedenle çıkan ve yerleşim yerlerini tehdit eden yangına çok sayıda itfaiye ve arazöz ile müdahale ediliyor. Manavgat'a bağlı yaylaalan mahallesi'nde saat 04.00 sıralarında yerleşim yeri yakınında orman yangını çıktı. Manavgat'ın yeniköy mahallesi yakınlarındaki ormanlık alanda, saat 12.00 sıralarında, şimdi belirlenemeyen nedenle yangın başladı.

Antalya'nın manavgat ilçesindeki ormanlık alanda yangın çıkarken, havadan ve karadan söndürme çalışması başlatıldı.

Antalya'nın manavgat ilçesinde sabaha karşı orman yangını çıktı. Haber mithat abakan manavgat (antalya), (dha). Kısa sürede söndürülen yangında 1 hektar orman alanı zarar gördü. Havadan ve karadan müdahalenin sürdüğü yangın bölgesinde alevler, yerleşim yerleri ve tarım alanlarına da sıçradı. 1,5 saatlik çalışma sonucu kontrol altına alınan yangında 1,5 hektarlık alanın zarar gördü. Henüz bilinmeyen bir nedenle çıkan ve yerleşim yerlerini tehdit eden yangına çok sayıda itfaiye ve arazöz ile müdahale ediliyor. Yaklaşık 2 saatlik çalışma sonucu kontrol altına alınan yangında soğutma çalışmaları başlatıldı.manavgat kaymakamı emir osman bulgurlu. Manavgat'a bağlı yaylaalan mahallesi'nde saat 04.00 sıralarında yerleşim yeri yakınında orman yangını çıktı. Antalya'nın manavgat ilçesinde ormanlık alanda çıkan yangında 5 dönüm kızılcam ve makilik alan zarar gördü. Felaketin adı oldu orman yangını. Köylüler de manavgat orman yangının söndürülmesine destek oluyor. Antalya'nın manavgat ilçesinde çıkan orman yangını havadan ve karadan yapılan müdahaleyle söndürüldü. Yangına havadan ve karadan müdahale edilmektedir.

06 ağustos 2019, salı 15:24 son güncelleme: .ayrı yangından üçü büyümeden söndürülürken, oymapınar mahallesinde çıkan orman yangınında 0.5 hektar ormanlık alan yandı. Bağlı yaylaalan mahallesi'nde saat 04.00 sıralarında yerleşim yeri yakınında orman yangını çıktı. Manavgat' ta aynı saatlerde 4 ayrı noktada orman yangını çıktı. Yangında 500 metrekarelik ormanlık ve 1,5 dönümlük sazlık zarar gördü.

Iiwxwitr0khcnm
Iiwxwitr0khcnm from icdn.ensonhaber.com
Manavgat' ta aynı saatlerde 4 ayrı noktada orman yangını çıktı. Manavgat'a bağlı yaylaalan mahallesi'nde saat 04.00 sıralarında yerleşim yeri yakınında orman yangını çıktı. Antalya'nın manavgat ilçesindeki ormanlık alanda yangın çıkarken, havadan ve karadan söndürme çalışması başlatıldı. Manavgat'ın yeniköy mahallesi yakınlarındaki ormanlık alanda, saat 12.00 sıralarında, şimdi belirlenemeyen nedenle yangın başladı. Antalya'nın manavgat ilçesinde başlayan orman yangını söndürülmeye çalışıyor. Yangına havadan ve karadan müdahale edilmektedir. Antalya'nın manavgat ilçesinde çıkan orman yangını kontrol altına alındı. Havadan ve karadan müdahalenin sürdüğü yangın bölgesinde alevler, yerleşim yerleri ve tarım alanlarına da sıçradı.

Havadan ve karadan müdahalenin sürdüğü yangın bölgesinde alevler, yerleşim yerleri ve tarım alanlarına da sıçradı.

Bağlı yaylaalan mahallesi'nde saat 04.00 sıralarında yerleşim yeri yakınında orman yangını çıktı. Felaketin adı oldu orman yangını. Gi̇ri̇ş 10.09.2020 00:48 güncelleme 10.09.2020 00:48. Antalya'nın manavgat ilçesinde ormanlık alanda çıkan yangında 5 dönüm kızılcam ve makilik alan zarar gördü. Manavgat'a bağlı yaylaalan mahallesi'nde saat 04.00 sıralarında yerleşim yeri yakınında orman yangını çıktı. Antalya'nın manavgat ilçesinde çıkan orman yangını kontrol altına alındı. Orman işçileri, köylüler ve jandarma yangının söndürülmesi için büyük çaba harcıyor. Yangına havadan ve karadan müdahale edilmektedir. Havadan ve karadan müdahalenin sürdüğü yangın bölgesinde alevler, yerleşim yerleri ve tarım alanlarına da sıçradı. Antalya'nın manavgat ilçesinde ormanlık alanda çıkan yangının söndürülmesi için ekipler müdahaleye başladı. 28 temmuz 2021 tarihinde antalya manavgat ilçesi yeniköy mevkiinde ormanlık alanda yangın çıkmıştır. Orman yangınları antalya'nın manavgat ilçesinde öğle saatlerinde 4 ayrı noktadan başladı. Antalya'nın manavgat ilçesinde başlayan orman yangını söndürülmeye çalışıyor.

Posting Komentar (0)
Lebih baru Lebih lama